BH Desk » Župa Sveti Ilija pobjednik 12. Božićnog turnira zeničkih župa
BiH

Župa Sveti Ilija pobjednik 12. Božićnog turnira zeničkih župa

Pobjednik tradicionalnog 12.Božićnog malonogometnog turnira zeničkih župa je ekipa župe Sveti Ilija. U finalu je ova ekipa bila bolja od ekipe župe Klopče rezultatom 4:1 (3:0).

Treće mjesto osvojila je ekipa župe Čajdraš, koja je bila bolja od župe Crkvica rezultatom 4:2.

Pobjednička ekipa župe Sveti Ilija nastupila je u sastavu:

Bernard Čurčić, Anto Štrbac, Vitomir Paškalj, Igor Jerković, Ivica Jonjić, Marin Popović, Anto Palavra, Vedran Gelić, Ivan Pandža, Zvonko Buhić, Matej Jerković i Stefano Pandža.

Na turniru je učestvovalo pet župa: Sveti Ilija, Sveti Josip, Klopče, Čajdraš, Crkvica, te ekipa Napredak KŠC, a ulaz je bio slobodan. Turnir je sudio Igor Popović, sa liste sudija Prve lige FBiH.

Za tri prvoplasirane ekipe organizator je dodjelio diplome i pehare, kao i priznanja za najboljeg strijelca, igrača i golmana turnira.

Najbolji strijelac je Mirko Čečura iz ekipe Čajdraš sa pet golova, najbolji igrač turnira je Andreas Jozić iz Klopča, a za najboljeg golmana proglašen je Bernard Čurčić iz ekipe Sveti Ilija.

Inače, 12. “Božićni malonogometni turnir”, koji je održan u gradskoj Areni „Husejin Smajlović“ u Zenici,

igrao se uokviru programa ADVENT ZENICA 2022 i u povodu obilježavanja Božićnih blagdana

Na otvaranju turnira prisutnim se obratio Zdenko Kolak, ispred Organizacionog odbora, a turnir je otvorio, uz kraći prigodan govor, velečasni Josip Šinunović, župnik u Čajdrašu. Delegat je bio Ivo Jelović.

U revijalnom programu turnira igrala su djeca Napretka i Župa.

Organizatori manifestacije Advent Zenica 2022 su: zeničke Župe, HKD Napredak Zenica, ŠK „Napredak“ Zenica, KŠC Sveti Pavao.

Druženje poslije turnira predviđeno je u Župnoj dvorani u Čajdrašu.

Tekst i foto galerija

E.Imamović

Izvor www.zenicablog.com
Najnovije

-----------
BH Desk facebook