BH Desk » Vukanović žestoko napao crnogorsku parlamentarku Draginju Vuksanović Stanković, Bursać mu odmah odgovorio
BiH

Vukanović žestoko napao crnogorsku parlamentarku Draginju Vuksanović Stanković, Bursać mu odmah odgovorio

Nakon napada Nebojše Vukanovića na Draginju Stanković Vuksanović, odmah je uslijedila reakcija Dragana Bursaća.

“Gostovanje zastupnice crnogorske Skupštine Draginje Stanković Vuksanović u Centralnom dnevniku na Face televiziji i skandalozne izjave pokazale su pravi antisrpski, šovinistički i bolestan karakter bivše i vjerovatno nove vlasti u Crnoj Gori, koju planiraju da formiraju nakon izdaje Dritana Abazovića i tajnog pakta koji je napravio sa Milom Đukanovićem.

Ne može se na antisrpskoj histeriji i mržnji prema svemu što je srpsko i pravoslavno praviti bilo šta, tako da će i nova Vlada, koju će pokušati da formiraju DPS, URA, SDP, i stranke manjina sigurno biti kratkog daha, ali će kontaminirati društvo i ostaviti trajne posljedice”, napisao je političar Nebojša Vukanović na svom blogu.

Podsjetimo, crnogorska parlamentarka Draginje Stanković Vuksanović je kazala kako je jedino rješenje za BiH ukidanje entiteta, te kako je Republika Srpska genocidna tvorevina te kako nikada neće biti država.

Te su njezine riječi razbjesnile zastupnika i Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojšu Vukanovića.

No, na tome nije ostalo, ubrzo mu je odgovorio poznati novinar i kolumnista Dragan Bursać.

On je na Twitteru žestoko odgovorio Vukanoviću.

„Reče Vukanović, koji je sa Stanivukovićem direktan učesnik srpske klerikalne kontrarevolucije u Crnoj Gori“, napisao je Bursać u svom tweetu.
Najnovije

-----------
BH Desk facebook