BH Desk » U Beogradu nestao Splićanin koji je išao na doček nove godine
Svijet

U Beogradu nestao Splićanin koji je išao na doček nove godine

Policija traga za nestalim Matejom Perišom, 27-godišnjakom iz Splita, koji je zadnji put viđen s petka na subotu u jednom beogradskom noćnom klubu.

Prema medijskim napisima, njegovi prijatelji kažu da su ga posljednji put vidjeli u klubu u kojem su bili u novogodišnjem provodu.

Matej je visok 188 centimetara, ima plave oči, ravan nos i jače je tjelesne građe. Na sebi je imao crnu majicu, traperice i crne tenisice s bijelim džonom.

Na stranici hrvatskoga MUP-a stoji poziv svima koji imaju informaciju o nestalom Mateju da obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu broj 192. Podaci se mogu dostaviti i putem e-mail adrese:nestali@nestali.hr.

– Mateju je ovo bio prvi put da ide u Beograd i, da vam pravo kažem, nisam bio ni sada za to da ide baš tamo čekati Novu godinu. Ali, išao je s prijateljima koje zna još iz osnovne škole pa mi je ipak bilo nekako lakše – kazao je  ugledni vaterpolski sudac i dugogodišnji djelatnik splitskog Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Nenad Periš, prenosi Jutarnji list.
Najnovije

-----------
BH Desk facebook