BH Desk » Supruga je mlađa od njega desetljeće: Aleksandar Milić Mili pokazao kakvu ljepoticu ima pored sebe
Magazin

Supruga je mlađa od njega desetljeće: Aleksandar Milić Mili pokazao kakvu ljepoticu ima pored sebe

Neki bi rekli da Aleksandar Milić Mili, jedan od omiljenih članova žirija “Zvezda Granda”, kompozitor i frontmen grupe “Miligram”, vješto od očiju javnosti čuva svoju mlađahnu suprugu Ninu i zaista su rijetki momenti kad objavi zajedničku fotografiju.

Mlađa od njega deset godina

Međutim, Mili je odlučio da pokaže kakvu ljepoticu ima kraj sebe punih sedamnaest godina.

– Moje sve – napisao je ponosno u opisu fotografije na kojoj njegova Nina vješto pozira i tako je dobio komplimente da je prava ljepotica, pa je i zaradila više lajkova nego uobičajene Milijeve objave – javlja Grand.online.

Inače, Mili i Nina imaju dvoje djece, ćerku Mia i sina Markusa. Tvrde da su veoma posvećeni roditelji i često ističu da su im nasljednici na prvom mjestu.

U jednom od intervjua Mili je otkrio da su se upoznali 2004. godine i to zahvaljujući zajedničkom društvu. Nina je tada studirala u Italiji, a slučajni dolazak u njegov studio promijenio im je život.

– Ja sam se družio sa Ninim prijateljicama, često smo izlazili i jedno godinu dana je trajalo to druženje. Čak sam i jednoj njenoj prijateljici radio neku pjesmu. Nina je za to vrijeme bila u Italiji, gde je studirala, i kad je prvi put došla kod mene u studio, samo sam njenoj prijateljici rekao “Gledaj, kako god, ali sljedeći put kad ona dođe obavezno mi javi” – ispričao je svojevremeno Mili i otkrio da je Nina tada bila u vezi.

– Ja sam joj rekao “Super, sad tu vezu da prekineš i od sutra krećemo ti i ja” (smijeh). Sve se naglo desilo, ali izgleda da je trebalo tako – dodao je.

Nakon samo šest mjeseci veze Mili je odlučio da zaprosi lijepu Ninu i to na nesvakidašnji način. Iako nije pretjerano romantičan, za vjeridbu se potrudio da bude i osmislio ju je da do najsitnijih detalja.

– Otišli smo u šoping, ali tako što sam samo sebi kupovao, šta god da je ona odabrala rekao sam da joj ne stoji. Uveče smo imali večeru u čuvenom restoranu “Gril”, ja sam obukao sve što sam kupio, odjelo, kravatu, a ona je poludjela jer nije znala šta da obuče. U stvari, ja sam mjesec dana prije toga naručio prsten, haljinu, ogrlicu, sve za to veče je već bilo spremno. Čak sam joj porubljivao haljinu po njenoj mjeri, a da nije znala – ispričao je svojevremeno i otkrio kako je vjeridba bila pravo iznenađenje za Ninu.

– Preko prijatelja sam dobio najbolji stol, imali smo nevjerovatnu večeru. Kada je došao taj momenat ja sam počeo da se znojim. U jednom trenutku sam kleknuo na koljena i zaprosio. Sjećam se da je briznula u plač, a cijeli restaran se okrenuo i počeo da aplaudira. Petnaest minuta sam čekao njen odgovor – s osmjehom se prisjetio čuveni kompozitor.
Najnovije

-----------
BH Desk facebook