BH Desk » Preminula žena koja je pala niz stijene u Neretvu
Crna hronika

Preminula žena koja je pala niz stijene u Neretvu

Pedesetpetogodišnja A. G. iz Mostara koja se jučer, za vrijeme natjecanja u skokovima sa Starog mosta, teško ozlijedila nakon što je pala niz stijene, a potom u rijeku Neretvu, podlegla je sinoć u Kantonalnoj bolnici „Dr. Safet Mujić“, javio je Dnevni avaz.

Njoj su konstatirani višestruki prijelomi, a uslijed teških tjelesnih ozljeda došlo je do komplikacija njezinog zdravstvenog stanja.

Kako je rekao za portal “Avaza” dr. Mehmed Haznadar, šef Odjela za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje KB “Dr. Safet Mujić”, reanimacijske mjere započele su u 21 sat, no unatoč naporima liječnika, A. G. je preminula u 23:45 sati.

Nesretna žena je skokove promatrala u blizini bašte ugostiteljskog objekta s pogledom na Stari most, a u jednom trenutku vjerojatno se poskliznula i pala niz stijene u Neretvu.

Ekipa Interventne spasilačke službe (ISS) Mostar, koja je bila zadužena za sigurnost natjecatelja, izvukla je ženu iz rijeke te joj je na mjestu događaja pružena prva pomoć, a zatim je prebačena u Kantonalnu bolnicu „Dr. Safet Mujić“.
Najnovije

-----------
BH Desk facebook