BH Desk » Mušić i Špago obišli povratnike na području Nevesinja
BiH

Mušić i Špago obišli povratnike na području Nevesinja

Zastupnik u Zastupničkom domu Parlamenta BiH Edin Mušić i predsjedatelj Skupštine Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Šerif Špago obišli su u petak bošnjačke povratnike na području Nevesinja s kojima su razgovarali o njihovim potrebama i zahtjevima o nastavku obnove infrastrukture i stambenih objekata.

Tijekom obilaska naselja Kljuna i Luka posebno su istaknute potrebe za obnovu stajskih objekata i nabavkom mehanizacije, imajući u vidu da se mnogi povratnici bave uzgojem stoke i poljoprivredom.

Jedna od tema je bila i pitanje sigurnosti povratnika, a vezano za određene incidente i provokacije koje su se događale u prethodnim danima u pojedinim općinama na prostoru Republike Srpske. Istaknuto je kako takvih problema na području Nevesinja nema.

Mušić i Špago razgovarali su s glavnim imamom Medžlisa Islamske zajednice Nevesinje Mehmedom ef. Čopeljom o stanju i obnovi vjerskih objekata na području Medžlisa. Zaključeno je kako je potrebno i u idućem razdoblju osigurati podršku za završetak planiranih projekata u sklopu Careve džamije u Nevesinju, priopćeno je iz Skupštine HNŽ-a.
Najnovije

-----------
BH Desk facebook