BH Desk » Ketoni maline sagorijevaju masti
Magazin

Ketoni maline sagorijevaju masti

Januar je, a to može značiti samo jednu stvar, svi su se predozirali hranom za vrijeme novogodišnjih praznika, a sada se treba vratiti normalnoj prehrani i skinuti nakupljene kilograme.

Ako vam se skidanje kilograma čini kao težak posao, ne očajavajte, jer napitkom od maline možete znatno popraviti stvari.

Ketoni maline su i mirisni spojevi koji se prirodno pojavljuju u plodovima tog voća i u nizu drugih plodova. Obično se koriste kako bi pojačali miris u kozmetici i prehrambenim proizvodima, ali možete dobiti samo četiri miligrama iz kilograma voća. Njegova sintetička verzija se također koristi kako bismo dobili isti rezultat. Ono što će obradovati mnoge koji misle tako izgubiti višak kilograma je da se sada ti ketoni prodaju online kao dodaci za pomoć u mršavljenju. Ključ leži u tome da ketoni maline poboljšavaju nivo hormona adiponektina, koji regulira metabolizam. Visok nivo ovog hormona u organizmu automatski znači manje masnih naslaga.

Daily Mail piše kako su se milioni Amerikanaca uvjerili na vlastitom tijelu da se masnoće tope na ovaj način, nakon što im je to preporučio dr. Mehmet Oz u “Oprah Winfrey Showu”. “Ketoni maline su broj jedan u sagorijevanju masti u organizmu”, kazao je Oz. Ukoliko se odlučite za ovakav način mršavljenja, na tržištu možete naći različite proizvođače ketona maline.
Najnovije

-----------
BH Desk facebook