BH Desk » Evo zašto pod hitno treba da prestanete piti alkohol
Magazin

Evo zašto pod hitno treba da prestanete piti alkohol

Dovoljno je da se na kratko vrijeme odreknete alkohola i vaše će vam tijelo biti vrlo zahvalno na razne načine. Recimo, ako ne pijete alkohol nekoliko dana, koža će vam postati vlažnija, a sve grubosti na koži će izblijedjeti i nestati, pogotovo one nezgodne popucale kapilare na obrazu i nosu. Uz to, rozacea, ekcemi i perut se drastično smanjuju ili nestaju u potpunosti. San će vam postati kvalitetniji i očekuje vas navala energije.

Nakon nekoliko tjedana bez alkohola, popravit će vam se raspoloženje i lakše ćete razmišljati, jer alkohol prirodno vodi prema depresiji. Olakšat ćete posao i svome srcu, jer ma koliko vi mislili da vas alkohol opušta, on zapravo prilično opterećuje srce. Smanjit će vam se puls i moći ćete raditi fizički zahtjevnije poslove.

Mjesec dana nakon što prestanete piti alkohol počet će se smanjivati trbuh koji ste teškom mukom zaradili. Kako je alkohol pun šećera i praznih kalorija koji se inače talože na najopasnijem mjestu – vašem trbuhu, sad će se te naslage topiti i početi otkrivati vaše trbušne mišiće.

Sve u svemu, osjećat ćete se ukupno znatno bolje i energičnije, a i izgledat ćete bolje. Prema tome, što čekate?
Najnovije

-----------
BH Desk facebook