BH Desk » Dženan Lončarević i 9. marta u Zenici!
BiH

Dženan Lončarević i 9. marta u Zenici!

Nakon samo nekoliko dana od objave da će regionalna muzička zvijezda Dženan Lončarević zabavljati publiku u Banket Sali Hotela Zenica 08. marta, sva planirana mjesta su popunjena, a organizatori, Hotel Zenica, su se odlučili da nezaboravni muzički događaj ponove dan poslije za sve one koji žele, a nisu uspjeli na vrijeme rezervisati svoje mjesto za Praznik žena.

Sa karijerom dužom od 15 godina, Dženan Lončarević je miljenik publike i neko za čije se koncerte uvijek traži karta više, a dokaz je svakako  nezapamćen interes i za ovaj događaj koji će, prije svega damama, a onda i svima onima koji vole dobru svirku i zabavu,  uljepšati osmomartovsku zabavu.  Rezervacije i kupovinu ulaznica moguće je izvršiti na broj telefona 032 209 600, ili kupovinom ulaznica na recepciji Hotela Zenica u Zenici.

Organizatori, Uprava i Menadžment Hotela Zenica,  istakli su da je ovo jedan u nizu događaja koje organizuju i koje će organizovati s ciljem da Zeničankama i Zeničanima, a onda i građanima cijele Bosne i Hercegovine, uljepšaju svakodnevnicu, kako kroz boravak u samom Hotelu, tako i kroz organizaciju događaja koji će biti tematski različiti, pristupačni i namijenjeni svim generacijama.

Izvor: www.zenicablog.com
Najnovije

-----------
BH Desk facebook