BH Desk » Dom zdravlja Stari Grad Mostar dobio novo vozilo hitne pomoći
BiH

Dom zdravlja Stari Grad Mostar dobio novo vozilo hitne pomoći

Grad Mostar donirao je vozilo hitne medicinske pomoći Domu zdravlja Stari Grad Mostar, a primopredaja je upriličena u četvrtak ispred Gradske vijećnice Grada Mostara.

Ravnatelj Doma zdravlja Stari Grad Mostar Edin Kapetanović zahvalio je Gradskoj upravi i mostarskom gradonačelniku na vozilu, napomenjući kako je riječ o zaista vrijednoj donaciji.

-Sada smo spremni za neke eventualne, izvanredne situacije, kako bi na vrijeme reagirali i zbrinuli sve one koji su unesrećeni i ozlijeđeni – istaknuo je Kapetanović ovom prilikom.

Po riječima mostarskoga gradonačelnika Maria Kordića, riječ je o nastavku  kontinuirane brige Grada Mostara za dva doma zdravlja u gradu, podsjetivši pritom kako se prije par mjeseci Domu zdravlja Mostar pomoglo da nabavi sedam vozila za kućnu njegu.

-Sretan sam što danas mogu ravnatelju Domu zdravlja Stari Grad Mostar uručiti ključeve novog vozila hitne medicinske pomoći, posebice zato što je u ovo vrijeme pandemije svaka pomoć dobrodošla – dodao je mostarski gradonačelnik.

Kako je kazao, vrijednost navedena dva projekta oko 400.000 maraka.
Najnovije

-----------
BH Desk facebook