BH Desk » Bivša regionalna zvijezda Ivana Banfić nakon što je pokazala kako čisti štalu: Živjela sam 20 godina na štiklama, ne želim više
Magazin

Bivša regionalna zvijezda Ivana Banfić nakon što je pokazala kako čisti štalu: Živjela sam 20 godina na štiklama, ne želim više

Nakon što je nedavno pokazala kako čisti štalu dance zvijezda Ivana Banfić (52) govorila je o životu na selu koji je odabrala.

Hrvatska pjevačica u razgovor za emisiju “Zdravlje na kvadrat” navela je da je tu odluku davno donijela te da joj je velika želja bila živjeti u prirodi.

“Do tada, do te odluke sam živjela 20 godina samo na štiklama, u utegnutim haljinama i bila sam vlasništvo medija i stalno sam morala biti super, biti lijepa. I bez obzira jesam li imala temperaturu ili nisam ili mi se baš danas nije dalo, ali odlučila sam. Ja sam lijepa i prirodno. Ne trebam sve te fasade da budem lijepa. To mi se nešto preokrenulo”, rekla je.

Dodala je i da jako voli raditi u vrtu te da je to smiruje. Pjevačica je ispričala da je odlučila iz prirode uzeti sve što može, a to su zdrava hrana i duševni mir.

“Priroda me naučila toj tišini. Ovo što sad slušamo, tišinu, to je naše prirodno stanje. To smo mi. Svi čeznu za tim”, rekla je Ivana.

Život daleko od gradske vreve, ipak je nije posve odvojio od muzike, ali je pokrenula i IBee Cooking Show u kojem pokazuje svoje kulinarske vještine.
Najnovije

-----------
BH Desk facebook